Liz Hartevelt

Average Author Rating
0 out of 5

Schrijven is een eerste levensbehoefte, net als vanille lattes en katten en dat is het al tweeëndertig jaar. Oké, oké, sinds ik mezelf verhalen kan vertellen, want dat deed ik al voor ik kon schrijven. En stiekem ben ik tot over mijn oren verliefd op Riley uit Ongetemd.
Ik koop per ongeluk teveel boeken, ik schrijf tot te laat in de nacht en ik wil teveel teksten op mijn lichaam. Maar van woorden kun je nooit genoeg hebben. Nooit. Van muziek ook niet. Verder ben ik verslaafd aan Candy Crush en hoor ik volgens Pottermore in Ravenclaw, maar zelf weet ik dat nog niet zo.

Aan een favoriet doe ik niet, maar de boeken van J.K. Rowling, Colleen Hoover en V.E. Schwab staan hoog in mijn ‘dit MOET je lezen en als je dat nog niet gedaan heb, verveel ik je net zo lang tot je het leest’ lijstje.

Qua muziek wil ik graag iedereen All Time Low (die teksten!), 5 Seconds of Summer (nee, het is géén boyband), Kensington (want: goed en Utreg me stadsie) en Bring Me The Horizon (wederom: die teksten!) aansmeren.

Ik heb een hekel aan papier (ja, echt, een auteur met een hekel aan papier), vooral als het op de grond ligt. Daarnaast vind ik het stom dat een boekenkast vol kan raken en hoop ik nog altijd dat iemand ooit het tasje van Hermelien op de markt brengt waar je alles in kunt stoppen zonder dat het vol raakt. Ook vind ik foto’s (laten) maken heel erg stom.

Ongetemd schopte het in 2019 bij De Indie Awards tot de shortlist van het beste boek. Ongetemd was de reden waarom er geen 3, maar 4 boeken op de shortlist stonden.

Wil je me vervelen op social media, dan kun je me vinden op Twitter (LizHartevelt), Instagram (LizHartevelt) en Facebook (LizHartevelt). Mocht je behoefte hebben aan wat kattige foto’s, dan kun je op Instagram plukzonderkraanwagentje en gestreeptmonster volgen.

Showing the single result

Showing the single result