Persbericht: Nieuw platform Liefs, de auteur vult gat in de markt op

liefs de auteur 2 - kopie

Het leukste cadeau voor de boekenfan, een gesigneerd exemplaar van zijn of haar favoriete auteur

Nieuw platform Liefs, de auteur vult gat in de markt op: een plek om gesigneerde boeken te shoppen!

RotterdamWaar maak je een boekenfan het gelukkigst mee? Juist, een gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap van zijn of haar favoriete auteur! Daar speelt Liefs, de auteur handig op in! Op 25 november gaat dit nieuwe concept online, waarbij auteurs zelf hun gesigneerde boeken op het platform verkopen aan fans of mensen die op zoek zijn naar een uniek cadeau voor een boekenfan in hun omgeving.

Over Liefs, de auteur

Het platform is opgericht met als doelstelling auteurs te helpen bij het creëren van een (groter) lezerspubliek en fanbase. Dit kunnen auteurs zijn die al een grote uitgeverij achter zich hebben staan, maar ook indie-auteurs zijn van harte welkom. Niet alleen kunnen auteurs hun boeken via het platform verkopen, zij hebben ook de mogelijkheid om te bloggen, om zo hun interactie met lezers te vergroten. Veel beginnende auteurs hebben moeite om een publiek op te bouwen; ze weten niet goed waar en hoe ze moeten beginnen. Liefs, de auteur maakt dit stapje makkelijker door schrijvers en lezers samen te brengen. ‘De eerste reacties van auteurs zijn razend enthousiast,’ vertelt initiatiefneemster Natasja Storm. ‘Er hebben zich inmiddels vijfentwintig auteurs aangemeld. We verwachten dat dit aantal snel zal stijgen als het platform eenmaal live is.’

Andersom is het voor lezers ook geweldig dat ze nu een plek hebben waar ze aan gesigneerde exemplaren kunnen komen. Voorheen lukte dat alleen door evenementen te bezoeken of door, indien mogelijk, contact te zoeken met de auteur zelf. Liefs, de auteur maakt het mogelijk om echt te gaan shoppen naar gesigneerde exemplaren. Bovendien biedt het een unieke cadeauwaarde, aangezien de auteur naast een handtekening ook een persoonlijke boodschap in het boek kan zetten, bijvoorbeeld gericht aan een jarige.

Hoe werkt het

Het idee achter Liefs, de auteur is dat auteurs zich kunnen aansluiten bij het platform en titels in hun eigen shop kunnen plaatsen. Deze komen tussen de andere boeken op de website te staan. Lezers kunnen nu heel gemakkelijk naar liefsdeauteur.nl gaan om te kijken van welke schrijver ze een gesigneerd exemplaar willen aanschaffen. Auteurs zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Donatie goed doel

Een deel van het percentage dat Liefs, de auteur ontvangt gaat naar een goed doel dat investeert in een groenere wereld door het planten van bomen. Dankzij bomen kan iedereen genieten van een goed boek,  daarom wil Liefs, de auteur ook iets teruggeven aan de natuur die ons dit schenkt.

admin

Like? Deel met andere lezers

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Linkedin

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *